5 Temmuz 2007 Perşembe

Nişanlık,Nişanlık modelleri,Nişanlık Kıyafetleri


Yeni Evlenenlere Öneriler

Yeni evlenecek çiftlere IKEA’dan öneriler;

İlk olarak nelere ihtiyaç duyulacağının çok iyi belirlenmesi gerekiyor. Böylece kullanılmayacak eşyaların alınarak yaşam alanlarının daraltılması engellenmiş olunuyor. Çifterin ne kadar çok boş alanı olursa kendilerini o kadar iyi hissediyorlar. Sonrasında ise mobilyalarını diledikleri gibi kombine edebiliyorlar.
Alışverişe çıkmadan önce ise evi bölümlere ayırarak, her oda için ayrı ayrı ihtiyaç listeleri oluşturulması şart.

Yatak Odası

Yatak odası; tamamiyle özel olan bir alan olup, uyumak için tasarlanmış bir yerden çok daha fazlasıdır. Rahat bir yatağın dışında akıllı gardrop ve eşya saklama üniteleri gibi akıllı çözümlerden faydalanılmalı.
Yatak odası mobilyaları seçimi için düz ve açık renk tonlar tercih edilmeli. Bu tarz mobilyaların modası çabuk geçmeyecek ve her türlü aksesuarla (perde, yastık, halı) kombine edilebilecektir. Odaya farklı renkler, aksesuarlar (mumlar) eklenerek romantik bir hava da katmak mümkün olacaktır. Aydınlatmanın önemi bu noktada devreye girmektedir. Yatak odasında okuma lambalarının olması önemlidir. Loş bir ortam yaratılmalı, direkt ışıktan kaçınılmalıdır. Dolap önlerine konulacak lambalar kıyafet seçimleri sırasında çiftlerin işlerini kolaylaştıracaktır.

Oturma Odası...

Oturma Odasına gelindiğinde ise yine rahat koltuklar seçilmelidir. Yapılan seçimlerin her iki kişinin de zevkini yansıtması önem taşımaktadır. Günlük yaşamın kullanım şartları da unutulmamalı ve dayanıklı bir bir kanepe tercih edilmelidir. Kılıfların üstü kirlenir veya lekelenirse makinede yıkanabilmesi için çıkartılabilir ve yıkanabilir olması da son derece önemlidir. Odanın büyüklüğüne göre koltuk seçimi yapılmalı ve her ürünün aynı renkte olmasından kaçınılmalıdır. Oturma odası için seçilecek yemek masası gelecek konuklar da düşünülerek en az 6 kişilik olmalıdır. Saklama alanları da unutulmamalı ve seçilecek dolapların bazılarının kapaklı olmasına özen gösterilmelidir.

Mutfak ve Yemek Odaları

Mutfakta her dakika zevkle geçsin isteniyorsa, bunu başarmanın yolu dağınıklığı ortadan kaldırmaktan geçmektedir. Bunun için IKEA mağzalarında farklı ve düşük fiyatlı dolap çözümleri bulunmaktadır. IKEA mağazalarında bulunan mutfak seçenekleri, evlenecek olan çiftlerin, hayallerindeki mutfağa sahip olmalarına yardım edecek ipuçları ve akıllı çözümler verecektir. Mutfak dolapları yenileniyorsa beyaz rengin tercih edilmesinde fayda var. Bu renk tercihi, sadeliğin yanısıra aydınlık ve geniş bir
görüntü sağlanmasına yardımcı olacaktır. Mutfağın büyüklüğüne göre açılıp kapanır bir yemek masası veya iç içe geçen türden sandalyeler kullanılabilir. Böylece yeni evde ağırlanan misafirler gittikten sonra ev iki dakikada eski haline getirilebilecektir. Ayrıca değişik tabak ve bardak takımlarımız ile ise, misafirleriniz için güzel ziyafet sofraları hazırlayabilirsiniz.


Banyo...

Çiftler, evlerinde spa atmosferi yaratarak uzun uzun banyo keyfi yapmaları için ihtiyaçları olan her şeyi IKEA mağazalarında bulabilir. Pratiklik ve şıklığı bir araya getirmekte, tuvalet malzemeleri ve havluları düzgün bir biçimde koyabilecek dolap çeşitleri ve dingin bir hava yaratabilmek için modern aksesuarlar kullanılmasını öneririz. Ayrı ayrı banyo mobilyaları, çiftlerin zevkini yansıtan küçük aksesurarlar eklemekten çok daha fazlasını yapmalarına imkan verir. Böylelikle kendilerine özel, tamamen yeni bir tarz yaratılabilir.Çiftler, evlerinde spa atmosferi yaratarak uzun uzun banyo keyfi yapmaları için ihtiyaçları olan her şeyi IKEA mağazalarında bulabilir. Pratiklik ve şıklığı bir araya getirmekte, tuvalet malzemeleri ve havluları düzgün bir biçimde koyabilecek dolap çeşitleri ve dingin bir hava yaratabilmek için modern aksesuarlar kullanılmasını öneririz. Ayrı ayrı banyo mobilyaları, çiftlerin zevkini yansıtan küçük aksesurarlar eklemekten çok daha fazlasını yapmalarına imkan verir. Böylelikle kendilerine özel, tamamen yeni bir tarz yaratılabilir.Mutfakta her dakika zevkle geçsin isteniyorsa, bunu başarmanın yolu dağınıklığı ortadan kaldırmaktan geçmektedir. Bunun için IKEA mağzalarında farklı ve düşük fiyatlı dolap çözümleri bulunmaktadır. IKEA mağazalarında bulunan mutfak seçenekleri, evlenecek olan çiftlerin, hayallerindeki mutfağa sahip olmalarına yardım edecek ipuçları ve akıllı çözümler verecektir. Mutfak dolapları yenileniyorsa beyaz rengin tercih edilmesinde fayda var. Bu renk tercihi, sadeliğin yanısıra aydınlık ve geniş bir Oturma Odasına gelindiğinde ise yine rahat koltuklar seçilmelidir. Yapılan seçimlerin her iki kişinin de zevkini yansıtması önem taşımaktadır. Günlük yaşamın kullanım şartları da unutulmamalı ve dayanıklı bir bir kanepe tercih edilmelidir. Kılıfların üstü kirlenir veya lekelenirse makinede yıkanabilmesi için çıkartılabilir ve yıkanabilir olması da son derece önemlidir. Odanın büyüklüğüne göre koltuk seçimi yapılmalı ve her ürünün aynı renkte olmasından kaçınılmalıdır. Oturma odası için seçilecek yemek masası gelecek konuklar da düşünülerek en az 6 kişilik olmalıdır. Saklama alanları da unutulmamalı ve seçilecek dolapların bazılarının kapaklı olmasına özen gösterilmelidir. Yatak odası; tamamiyle özel olan bir alan olup, uyumak için tasarlanmış bir yerden çok daha fazlasıdır. Rahat bir yatağın dışında akıllı gardrop ve eşya saklama üniteleri gibi akıllı çözümlerden faydalanılmalı.


Hiç yorum yok: